nieuws

Showa-handschoen met betere grip

bouwbreed

uden – De werkhandschoen Showa GP-KV2R heeft een nieuwe coating gekregen, waardoor de grip is verbeterd. De handschoen is gemaakt van het snij- en hittebestendige materiaal kevlar. De vernieuwde nitril-rubber coating loopt bij het vernieuwde model door tot halverwege het manchet. Door het grotere oppervlak van de coating wordt de grip op grote en kleine […]

uden – De werkhandschoen Showa GP-KV2R heeft een nieuwe coating gekregen, waardoor de grip is verbeterd. De handschoen is gemaakt van het snij- en hittebestendige materiaal kevlar.

De vernieuwde nitril-rubber coating loopt bij het vernieuwde model door tot halverwege het manchet. Door het grotere oppervlak van de coating wordt de grip op grote en kleine objecten verhoogd. Ook de grove structuur heeft een positief effect op de grip, meldt leverancier Prestop uit Uden.

De coating is net als bij zijn voorganger chemicaliën- en oliebestendig.

Reageer op dit artikel