nieuws

Shell verkoopt deel zonnepanelen

bouwbreed

den haag – Shell verkoopt een deel van zijn zonnepaneel-activiteiten in Duitsland en de Verenigde Staten aan het Duitse SolarWorld. Dat heeft de oliemaatschappij gisteren bekendgemaakt. Financiële details zijn niet naar buiten gebracht. Naast fabrieken, verkoop, marketing en onderzoekscentra neemt SolarWorld 579 medewerkers over. Het olieconcern gaat zich toeleggen op een andere technologie: CIS. Het […]

den haag – Shell verkoopt een deel van zijn zonnepaneel-activiteiten in Duitsland en de Verenigde Staten aan het Duitse SolarWorld. Dat heeft de oliemaatschappij gisteren bekendgemaakt. Financiële details zijn niet naar buiten gebracht.

Naast fabrieken, verkoop, marketing en onderzoekscentra neemt SolarWorld 579 medewerkers over. Het olieconcern gaat zich toeleggen op een andere technologie: CIS. Het gaat hier om de nieuwste generatie panelen, volgens Shell nu de meest rendabele manier om energie op te wekken uit zonlicht.

Reageer op dit artikel