nieuws

Radiatorkraan dicht zelf aansluiting af

bouwbreed

utrecht – Giacomini levert radiatorkranen die zonder hennep, lijm of afdichtingstape worden geïnstalleerd. De installateur monteert het staartstuk van de Giacotech-radiatorkraan zonder specifiek gereedschap. De verbinding weerstaat een druk van 10 bar. Ook zonder specifiek gereedschap, zonder aftappen en zonder onderdelen te vervangen kan de monteur de handbediende radiatorkraan ombouwen tot een thermostaatkraan. De kraan […]

utrecht – Giacomini levert radiatorkranen die zonder hennep, lijm of afdichtingstape worden geïnstalleerd.

De installateur monteert het staartstuk van de Giacotech-radiatorkraan zonder specifiek gereedschap. De verbinding weerstaat een druk van 10 bar. Ook zonder specifiek gereedschap, zonder aftappen en zonder onderdelen te vervangen kan de monteur de handbediende radiatorkraan ombouwen tot een thermostaatkraan.

De kraan is voorbereid op de thermostaat: met een waterpomptang wordt het handwiel losgemaakt waarna het thermostatische regelelement op het kraanlichaam wordt gedrukt en dichtgedraaid.

Reageer op dit artikel