nieuws

Nieuwe verf Sigma met schaduwwerking

bouwbreed Premium

uithoorn – Sigma heeft een nieuwe verf met een subtiel schaduweffect. Deze Sigmulto Effino is met name geschikt als decoratieve wandafwerking in representatieve ruimten (hotels, theaters, showrooms en kantoren), vindt de producent. Sigmulto Effino is een watergedragen supermatte binnenmuurverf. Hij is toe te passen op vlakke en gladde minerale ondergronden en op glasweefsel met een […]

uithoorn – Sigma heeft een nieuwe verf met een subtiel schaduweffect. Deze Sigmulto Effino is met name geschikt als decoratieve wandafwerking in representatieve ruimten (hotels, theaters, showrooms en kantoren), vindt de producent.

Sigmulto Effino is een watergedragen supermatte binnenmuurverf. Hij is toe te passen op vlakke en gladde minerale ondergronden en op glasweefsel met een fijn dessin.

De verf moet in twee lagen worden opgezet. Voor de eerste laag gebruikt men een nylon vachtroller, voor de tweede laag een brede spalter of blokkwast. Met dit gereedschap is de verf in willekeurige richtingen aan te brengen. De verf droogt binnen vier uur. Na droging is het schaduweffect zichtbaar.

Sigmulto Effino is verkrijgbaar in 108 kleuren, in emmers van 5 liter. Het product is direct klaar voor verwerking.

Reageer op dit artikel