nieuws

Merten valt in prijzen met schakelmateriaal

bouwbreed Premium

kierspe – Merten ontving voor zijn vandaalbestendig elektrotrechnisch schakelmateriaal de IF Product Design Award 2006. De fabrikant herzag het ontwerp van de nogal utilitaire schakelaars en contactdozen voor onder meer (semi)openbare ruimten tot architectonisch aansprekende producten. De producent kreeg de onderscheiding ook voor een �bedpaneel� dat alle functies in een hotelkamer bedient. Het paneel schakelt […]

kierspe – Merten ontving voor zijn vandaalbestendig elektrotrechnisch schakelmateriaal de IF Product Design Award 2006. De fabrikant herzag het ontwerp van de nogal utilitaire schakelaars en contactdozen voor onder meer (semi)openbare ruimten tot architectonisch aansprekende producten.

De producent kreeg de onderscheiding ook voor een �bedpaneel� dat alle functies in een hotelkamer bedient. Het paneel schakelt de verlichting, regelt de verwarming, heeft een wekker en zet met een centrale knop alle functies uit. Gasten kunnen met lichtsymbolen hun wensen kenbaar maken bij de verschillende hoteldiensten.

In de visie van de fabrikant kan de hoteleigenaar met het systeem fors op de energierekening besparen. De schakelaar M-Smart is onderscheiden met de Design Plus, een prijs van het beursbedrijf van Frankfurt. Het materiaal van deze schakelaar geeft bacteriën en bacillen geen kans. Micro-organismen die zich toch aan het oppervlak weten te hechten worden binnen 24 uur gedood door het materiaal.

Reageer op dit artikel