nieuws

Jaga betreedt markt met ‘radiatormeubel’

bouwbreed

Ook te gebruiken als extra tafel of als bankje: de vrijstaande radiator van Jaga. De nieuwe radiator is een variant op de KnockOnWood, een radiatorvoor centrale verwarming in houten behuizing.

Ook te gebruiken als extra tafel of als bankje: de vrijstaande radiator van Jaga. De nieuwe radiator is een variant op de KnockOnWood, een radiatorvoor centrale verwarming in houten behuizing.
Beide modellen zijn technisch gezien identiek. De fabrikant levert de vrijstaande KnockOnWood in lengtes van 1,16, 1,36, 1,76 en 2,16 meter. Voor de behuizing biedt de producent de keuze uit diverse houtsoorten.
De radiator werkt in alle centrale verwarmingssystemen en is ook geschikt voor lagetemperatuurverwarming. Met Jaga’s Low H 2 O-techniek warmt de radiator een ruimte sneller op. Deze techniek houdt de temperatuur constant en spaart volgens Jaga jaarlijks zo’n 12 procent aan energie. Ook in de vrijstaande versie monteert Jaga het ‘dynamic boost effect’. Dit systeem warmte een ruimte automatisch extra snel op.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels