nieuws

ING Vastgoed: 4,4 procent minder resultaat

bouwbreed Premium

den haag – Vastgoedbedrijf Real Estate van bankverzekeraar ING heeft vorig jaar voor belastingen een winst gehaald van 349 miljoen euro. Het resultaat pakt 4,4 procent slechter uit dan in 2004. De opbrengsten van de vastgoedontwikkeling daalden scherp door afwaarderingen ter hoogte van 78 miljoen euro. Van dat bedrag heeft 40 miljoen euro betrekking op […]

den haag – Vastgoedbedrijf Real Estate van bankverzekeraar ING heeft vorig jaar voor belastingen een winst gehaald van 349 miljoen euro. Het resultaat pakt 4,4 procent slechter uit dan in 2004. De opbrengsten van de vastgoedontwikkeling daalden scherp door afwaarderingen ter hoogte van 78 miljoen euro. Van dat bedrag heeft 40 miljoen euro betrekking op het vierde kwartaal, vooral dankzij tegenwind in Polen en Tsjechië.

Reageer op dit artikel