nieuws

Eerste onbemande pomp bij snelweg

bouwbreed

joure – Tinq opent vandaag het eerste onbemande tankstation langs een snelweg in Nederland. Het Friese Joure bij de A7 heeft de primeur. Tinq verwacht de komende jaren nog meer onbemande pompstations langs snelwegen te openen, zei een woordvoerder gisteren. Tot nu toe stonden onbemande tankstations langs secundaire wegen. De concurrentie bij Joure was volgens […]

joure – Tinq opent vandaag het eerste onbemande tankstation langs een snelweg in Nederland. Het Friese Joure bij de A7 heeft de primeur. Tinq verwacht de komende jaren nog meer onbemande pompstations langs snelwegen te openen, zei een woordvoerder gisteren.

Tot nu toe stonden onbemande tankstations langs secundaire wegen. De concurrentie bij Joure was volgens Tinq echter dusdanig dat een pompstation zonder winkel winstgevender is.

Reageer op dit artikel