nieuws

Decoupeerzaag voor houtbewerker

bouwbreed Premium

nieuwegein – Hitachi Power Tools uit Nieuwegein heeft een nieuwe decoupeerzaagmachine voor de professionele houtbewerker. Deze CJ110MV paart comfort aan kracht, zegt de leverancier. De zaagmachine heeft een design- uiterlijk met soft grip. De krachtige motor heeft een vermogen van 720 watt. De prestaties zijn 110 millimeter hout en 10 millimeter staal. Dankzij het Power […]

nieuwegein – Hitachi Power Tools uit Nieuwegein heeft een nieuwe decoupeerzaagmachine voor de professionele houtbewerker. Deze CJ110MV paart comfort aan kracht, zegt de leverancier.

De zaagmachine heeft een design- uiterlijk met soft grip. De krachtige motor heeft een vermogen van 720 watt. De prestaties zijn 110 millimeter hout en 10 millimeter staal.

Dankzij het Power Lock System zijn de zaagbladen snel en zonder gereedschap te wisselen. Het apparaat heeft een led-verlichting. De pendelslag is in vier standen instelbaar. Het zicht op de zaagsnede blijft goed, omdat stof wordt weggezogen.

De decoupeerzaagmachine wordt inclusief zaagblad, anti-splinterplaatje en stofafzuigadaptor geleverd in een kunststof koffer.

Reageer op dit artikel