nieuws

De Regt corporatiedirecteur van 2005

bouwbreed

hilversum – Directeur P. de Regt van woningbouwcorporatie Woondrecht is uitgeroepen tot directeur van het jaar 2005. Hij dankt de titel aan verschillende projecten die hij in de plaats Dordrecht heeft opgezet. De Regt ontwikkelde onder andere een opleidingsprogramma voor jongeren uit achterstandswijken. Daarnaast vestigde hij een woonhotel voor mensen die voor korte tijd onderdak […]

hilversum – Directeur P. de Regt van woningbouwcorporatie Woondrecht is uitgeroepen tot directeur van het jaar 2005. Hij dankt de titel aan verschillende projecten die hij in de plaats Dordrecht heeft opgezet. De Regt ontwikkelde onder andere een opleidingsprogramma voor jongeren uit achterstandswijken. Daarnaast vestigde hij een woonhotel voor mensen die voor korte tijd onderdak zoeken.

De titel corporatiedirecteur 2005 krijgt De Regt op het moment dat zijn corporatie verdwijnt. Woondrecht is begin dit jaar opgegaan in de Rotterdamse sociale huisvester Woonbron. Door de inlijving van Woondrecht breidt Woonbron de activiteiten in de regio rond de maasstad verder uit.

Woonbron kreeg via eerdere fusies met ondermeer Delftwonen al vaste voet aan de grond in Delft en Spijkenisse. Met het nieuwe bezit in Dordrecht erbij beheert Woonbron in totaal zo�n 50.000 woningen en behoort daarmee tot de tien grootste corporaties van het land.

Reageer op dit artikel