nieuws

Topcon kan elk satellietsignaal aan

bouwbreed Premium

bunschoten – Een systeem dat alle signalen kan traceren van de satelliet plaatsbepalingssytemen GPS, Glonass en Galileo. Dat belooft Topcon met de satellietontvanger G3. De ingebouwde chip bevat 72 kanalen die alle de signalen van de GPS-, Glonass- en Galileo-satellieten kunnen ontvanger en decoderen. Toekomstige GPS-satellieten zullen volgens Topcon een tweede en een derde civiele […]

bunschoten – Een systeem dat alle signalen kan traceren van de satelliet plaatsbepalingssytemen GPS, Glonass en Galileo. Dat belooft Topcon met de satellietontvanger G3. De ingebouwde chip bevat 72 kanalen die alle de signalen van de GPS-, Glonass- en Galileo-satellieten kunnen ontvanger en decoderen.

Toekomstige GPS-satellieten zullen volgens Topcon een tweede en een derde civiele code uitzenden voor betere plaatsbepaling. De nieuwste Russische Glonass-satellieten zenden al een tweede civiele code uit. De frequenties van Galileo zijn al bekend maar de volledige signaalberichten zijn nog niet vastgesteld. De G3 chip kan volgens Topcon alle mogelijke satellietsignalen verwerken.

Reageer op dit artikel