nieuws

Teylers Bouwgroep neemt schilder over

bouwbreed

vriezenveen – Teylers Bouwgroep heeft Arendshorst Schilders uit Vriezenveen overgenomen. Daarmee is het eerste schildersbedrijf toegevoegd aan de Teylers Bouwgroep B.V. De organisatie stelt zich ten doel bedrijven in de afbouw- en bouwsector over te nemen of op te richten. “Deze nieuwe overname maakt deelt uit van de strategie van de Teylers Bouwgroep om een […]

vriezenveen – Teylers Bouwgroep heeft Arendshorst Schilders uit Vriezenveen overgenomen. Daarmee is het eerste schildersbedrijf toegevoegd aan de Teylers Bouwgroep B.V.

De organisatie stelt zich ten doel bedrijven in de afbouw- en bouwsector over te nemen of op te richten. “Deze nieuwe overname maakt deelt uit van de strategie van de Teylers Bouwgroep om een leidende positie te verwerven in de (af)bouwbranche”, aldus een toelichting van Teylers Bouwgroep.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels