nieuws

Roos Bouw koopt aannemer ACB

bouwbreed

ridderkerk – Roos Bouw & Vastgoed uit Ridderkerk heeft per 1 januari de Rotterdamse aannemer ACB overgenomen. Dankzij de aankoop versterkt Roos zijn positie op de markt van renovatie en onderhoud. ACB kwam in zwaar weer na het overlijden van de directeur. Het interimmanagement oordeelde dat de beste uitweg uit de problemen een overname zou […]

ridderkerk – Roos Bouw & Vastgoed uit Ridderkerk heeft per 1 januari de Rotterdamse aannemer ACB overgenomen. Dankzij de aankoop versterkt Roos zijn positie op de markt van renovatie en onderhoud.

ACB kwam in zwaar weer na het overlijden van de directeur. Het interimmanagement oordeelde dat de beste uitweg uit de problemen een overname zou zijn.

“In de naaste toekomst staat op de terreinen onderhoud en renovatie veel te gebeuren”, aldus directeur W. Roos. “ACB is dan ook een welkome aanvulling”. ACB wordt in Rotterdam samengevoegd met de onderhoudstak van Roos tot Roos Onderhoud & Renovatie.

Roos haalt in de Randstad en het zuidwesten van ons land jaarlijks zo�n 55 miljoen euro uit de markt. Van de omzet komt een kleine 20 miljoen euro uit vastgoed. ACB realiseerde vorig jaar met dertien medewerkers een omzet van bijna 5 miljoen euro.

Reageer op dit artikel