nieuws

Milieuorder levert Imtech 30 miljoen op

bouwbreed Premium

gouda – Imtech heeft in een samenwerkingsverband met de Britse bouwonderneming Galliford Try een order gekregen van de Britse waterleverancier Anglian Water Services (AWS) voor een milieuprogramma. Imtech verwacht in de periode tot en met 2009 maximaal 30 miljoen euro te verdienen aan de opdracht. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt. Het […]

gouda – Imtech heeft in een samenwerkingsverband met de Britse bouwonderneming Galliford Try een order gekregen van de Britse waterleverancier Anglian Water Services (AWS) voor een milieuprogramma. Imtech verwacht in de periode tot en met 2009 maximaal 30 miljoen euro te verdienen aan de opdracht. Dat heeft de technisch dienstverlener uit Gouda gisteren bekendgemaakt.

Het zogenoemde BioSolids-programma bestaat uit het milieuvriendelijk behandelen, reinigen en verrijken van slib, dat vervolgens wordt gebruikt in de landbouw. In het kader van de opdracht levert Imtech via haar Britse dochter Meica vooral de milieubewuste technologische oplossingen voor engineering, piping, milieu- en procestechnologie.

Reageer op dit artikel