nieuws

Man overlijdt door beknelling in draai-as

bouwbreed

HENDRIK IDO AMBACHT – Een 47-jarige man uit Ridderkerk is vrijdagochtend om het leven gekomen op een bouwplaats in Hendrik Ido Ambacht. Bij een school in aanbouw op de Laan van Welhorst was de man bezig met pompwerkzaamheden. De kleding van de man is vermoedelijk blijven haken aan een draai-as tussen een tractor en de […]

HENDRIK IDO AMBACHT – Een 47-jarige man uit Ridderkerk is vrijdagochtend om het leven gekomen op een bouwplaats in Hendrik Ido Ambacht. Bij een school in aanbouw op de Laan van Welhorst was de man bezig met pompwerkzaamheden. De kleding van de man is vermoedelijk blijven haken aan een draai-as tussen een tractor en de oplegger, waarna de man bekneld raakte en overleed aan verstikking.

Diverse kinderen van een nabij gelegen noodschool en andere omstanders waren getuige van het ongeluk. Voor hen is opvang geregeld door Bureau Slachtofferhulp.

Reageer op dit artikel