nieuws

FNV Bouw reikt Arboprijs weer uit

bouwbreed

woerden – FNV Bouw zoekt werkzame ideeën die de arbeidsomstandigheden in de bouw- en houtnijverheid aantoonbaar verbeteren. Het beste idee zal worden beloond met de Arboprijs, waaraan een geldbedrag van 10.000 euro is gekoppeld. Bedrijven kunnen hun initiatieven tot 15 februari insturen. Eind april wordt de winnaar bekendgemaakt. FNV Bouw benadrukt dat een idee alleen […]

woerden – FNV Bouw zoekt werkzame ideeën die de arbeidsomstandigheden in de bouw- en houtnijverheid aantoonbaar verbeteren. Het beste idee zal worden beloond met de Arboprijs, waaraan een geldbedrag van 10.000 euro is gekoppeld. Bedrijven kunnen hun initiatieven tot 15 februari insturen. Eind april wordt de winnaar bekendgemaakt.

FNV Bouw benadrukt dat een idee alleen niet genoeg is. “Het moet goed uitvoerbaar zijn en daadwerkelijk bijdragen aan verbetering. Of het nu een kleine, simpele ingreep is of een breed geïntroduceerd plan van aanpak, het resultaat staat voorop.”

De inzending kan een hulpmiddel, werkmethode, techniek of vorm van materiaalgebruik zijn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels