nieuws

Directielid Dura Vermeer geridderd

bouwbreed

hoofddorp – Directielid F. Eppink van Dura Vermeer Divisie Infra is tijdens zijn 40-jarige jubileum bij de bouwer benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Eppink kreeg de onderscheiding voor zijn inzet voor Dura Vermeer en verdiensten voor beroepsgerelateerde activiteiten. Hij was actief als bestuurslid van verenigingen zoals de Nederlandse Vereniging van Wegenbouwers […]

hoofddorp – Directielid F. Eppink van Dura Vermeer Divisie Infra is tijdens zijn 40-jarige jubileum bij de bouwer benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Eppink kreeg de onderscheiding voor zijn inzet voor Dura Vermeer en verdiensten voor beroepsgerelateerde activiteiten. Hij was actief als bestuurslid van verenigingen zoals de Nederlandse Vereniging van Wegenbouwers en Vianed.

In 1965 trad Eppink in dienst van Vermeer als assistent-uitvoerder. Binnen het bedrijf klom hij op van een uitvoerende naar een directiefunctie. Begin dit jaar verruilde hij zijn functie van statutair directeur van Dura Vermeer Divisie Infra voor die van titulair directeur in verband met pre-pensioen.

Reageer op dit artikel