nieuws

AM rekent op winst van 90 miljoen euro

bouwbreed

nieuwegein – AM heeft vorig jaar een nettowinst behaald van tussen de 85 en 90 miljoen euro. Dat heeft de Nieuwegeinse projectontwikkelaar bekendgemaakt voorafgaande aan de bijzondere aandeelhoudersvergadering die gisteren is gehouden. De aandeelhouders kwamen bijeen om de voorgenomen overname door de Koninklijke BAM Groep te bespreken. De bouwer wil de woningtak en de grondbank van […]

nieuwegein – AM heeft vorig jaar een nettowinst behaald van tussen de 85 en 90 miljoen euro. Dat heeft de Nieuwegeinse projectontwikkelaar bekendgemaakt voorafgaande aan de bijzondere aandeelhoudersvergadering die gisteren is gehouden.

De aandeelhouders kwamen bijeen om de voorgenomen overname door de Koninklijke BAM Groep te bespreken. De bouwer wil de woningtak en de grondbank van AM inlijven en de winkelpoot doorverkopen.

De omzet van AM komt naar verwachting uit op 1,4 miljard euro; het operationele resultaat op 135 tot 145 miljoen euro.

Volgens de onderneming liggen de cijfers in lijn met de resultaten over de eerste negen maanden van 2005, die al eerder werden gepubliceerd.

Reageer op dit artikel