nieuws

Aan de Stegge en Ikea praten weer

bouwbreed Premium

DELFT – Ikea, L&A Bouwmanagement en bouwbedrijf Aan de Stegge Twello zitten weer met elkaar om de tafel. Maandag werd de bouwer geschorst en de bouw van het Ikea Concept Center in Delft stilgelegd. Ikea besloot tot die opmerkelijke stap na een hoog oplopende ruzie tussen bouwbedrijf en L&A. Dinsdag hopen de partijen een oplossing […]

DELFT – Ikea, L&A Bouwmanagement en bouwbedrijf Aan de Stegge Twello zitten weer met elkaar om de tafel. Maandag werd de bouwer geschorst en de bouw van het Ikea Concept Center in Delft stilgelegd. Ikea besloot tot die opmerkelijke stap na een hoog oplopende ruzie tussen bouwbedrijf en L&A. Dinsdag hopen de partijen een oplossing voor de impasse te hebben. “Het kan zijn dat we met elkaar doorgaan, maar het kan ook dat we besluiten de samenwerking te stoppen”, aldus de Ikea.

Reageer op dit artikel