nieuws

Panhaak Koramic verankert ook dakpan van andere fabrikant

bouwbreed

zaltbommel – De Allespanhaak is een nieuwe flexibele panhaak van Koramic. De panhaak is geschikt voor het verankeren van alle soorten dakpannen met een overlappende zijsluiting. Hij wordt tijdens de Bouwbeurs gedemonstreerd. Volgens Wienerberger-Koramic maakt de nieuwe Allepanshaak een einde aan het voortdurende gezoek naar de juiste haak bij de toegepaste dakpan. De nieuwe panhaak […]

zaltbommel – De Allespanhaak is een nieuwe flexibele panhaak van Koramic. De panhaak is geschikt voor het verankeren van alle soorten dakpannen met een overlappende zijsluiting. Hij wordt tijdens de Bouwbeurs gedemonstreerd.

Volgens Wienerberger-Koramic maakt de nieuwe Allepanshaak een einde aan het voortdurende gezoek naar de juiste haak bij de toegepaste dakpan.

De nieuwe panhaak heeft een verschuivend element. Dit element is voorzien van een soort weerhaken. Het wordt om de panlat geklemd en zit met één beweging muurvast, aldus Koramic. De panhaak wordt vervolgens om de pan gebogen en simpelweg op de juiste maat geduwd. De haak is niet alleen toepasbaar op de pannen van Koramic, maar ook op die van andere fabrikanten.

Wienerberger-Koramic, hal 12, stand C008.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels