nieuws

Werkplatform Reynolds past op elke locatie

bouwbreed

den haag – Een lichtgewicht werkplatform met een valbeveiliging die aan de meest uiteenlopende locaties kan worden aangepast. Zo omschrijft Austin Reynolds Site Safety zijn Reynolds System uit spuitgietwerk. Mede door het ontbreken van mechanische delen kan het systeem zonder onderhoud toe. Het systeem bestaat uit geperforeerde kunststof platen die een belasting tot 2 kilonewton […]

den haag – Een lichtgewicht werkplatform met een valbeveiliging die aan de meest uiteenlopende locaties kan worden aangepast. Zo omschrijft Austin Reynolds Site Safety zijn Reynolds System uit spuitgietwerk. Mede door het ontbreken van mechanische delen kan het systeem zonder onderhoud toe. Het systeem bestaat uit geperforeerde kunststof platen die een belasting tot 2 kilonewton per vierkante meter dragen. De panelen rusten op staanders waar ze met veiligheidspinnen zijn geborgd. Alle componenten zijn door middel van spuitgietwerk uitgevoerd in uv-bestendige kunststof. Het materiaal weerstaat onder meer olie en kan met een hogedrukspuit of met stoom worden gereinigd.

De onderdelen kunnen tijdens de montage in één oogopslag op eventuele gebreken worden gecontroleerd. De panelen vullen de ruimte binnen de omtrek van de muren op. De fabrikant uit het Britse Chertsey adviseert het systeem voor onder meer de constructie van een dakopbouw. Het platform is uitgevoerd in veiligheidskleuren en biedt een ruime mate van vrijheid en is snel op te bouwen en af te breken.

Reageer op dit artikel