nieuws

Verkeersdrempel produceert stroom

bouwbreed Premium

dorset (gb) – Een Britse uitvinder heeft een verkeersdrempel ontwikkeld die elektrische energie produceert als er een auto overheen rijdt. De drempel bestaat uit stalen platen, die een generator aandrijven. De kosten van een drempel zijn 25.000 pond (ongeveer 37.000 euro). Een productie van tweeduizend drempels per jaar zou driehonderd banen opleveren. Een drempel levert […]

dorset (gb) – Een Britse uitvinder heeft een verkeersdrempel ontwikkeld die elektrische energie produceert als er een auto overheen rijdt. De drempel bestaat uit stalen platen, die een generator aandrijven. De kosten van een drempel zijn 25.000 pond (ongeveer 37.000 euro). Een productie van tweeduizend drempels per jaar zou driehonderd banen opleveren. Een drempel levert per passage 10 tot 50 kilowatt.

Reageer op dit artikel