nieuws

Rodamco Europe slaat slag in Slowakije

bouwbreed

rotterdam – Rodamco Europe en HB Reavis Group, de grootste ontwikkelaar van commercieel vastgoed in Slowakije, bundelen hun krachten voor de ontwikkeling van winkelcentra, investeringen en management in Slowakije. De eerste samenwerking vindt plaats op het Aupark winkel- en entertainmentcentrum in Bratislava. Rodamco verwerft een belang van 50 procent in Aupark hetgeen op de langere […]

rotterdam – Rodamco Europe en HB Reavis Group, de grootste ontwikkelaar van commercieel vastgoed in Slowakije, bundelen hun krachten voor de ontwikkeling van winkelcentra, investeringen en management in Slowakije. De eerste samenwerking vindt plaats op het Aupark winkel- en entertainmentcentrum in Bratislava.

Rodamco verwerft een belang van 50 procent in Aupark hetgeen op de langere termijn nog vergroot kan worden. De aankoopprijs bedraagt ongeveer 75 miljoen euro tegen een gegarandeerd rendement van 7,75 procent voor de eerste drie jaar.

Reageer op dit artikel