nieuws

Opstelten opent 152 meter hoge woontoren

bouwbreed Premium

ROTTERDAM – Burgemeester Opstelten heeft gisteren de hoogste woontoren van Nederland geopend. Montevideo, zoals de wolkenkrabber is gedoopt, staat op de Kop van Zuid naast Hotel New York. Het gebouw is ruim 152 meter hoog en bevat 192 huurappartementen, 6000 vierkante meter kantoorruimte en 1800 vierkante meter horecaruimte. Montevideo is volgens ontwikkelaar ING Real Estate […]

ROTTERDAM – Burgemeester Opstelten heeft gisteren de hoogste woontoren van Nederland geopend. Montevideo, zoals de wolkenkrabber is gedoopt, staat op de Kop van Zuid naast Hotel New York. Het gebouw is ruim 152 meter hoog en bevat 192 huurappartementen, 6000 vierkante meter kantoorruimte en 1800 vierkante meter horecaruimte. Montevideo is volgens ontwikkelaar ING Real Estate “trendsettend op het gebied van wonen, werken en vrije tijd”. Kopers en huurders kunnen gebruikmaken van een boodschappendienst, een schoonmaakdienst en catering. Ook kunnen ze naar hun eigen gezondheidsclub met een zwembad, een sauna en een fitnessruimte.

Reageer op dit artikel