nieuws

Luchtgordijn verbetert zicht heftruck

bouwbreed

littlehampton – Vrij zicht voor de heftruckbestuurder die in en uit een koelhuis rijdt, belooft JS Air Curtains met het CoolEffect luchtgordijn. Veel deuropeningen in koel- en vrieshuizen zijn afgesloten met een soort overmaats vliegengordijn uit strippen pvc. Die worden in de loop van de tijd steeds ondoorzichtiger en benemen de bestuurder van de vorkheffer […]

littlehampton – Vrij zicht voor de heftruckbestuurder die in en uit een koelhuis rijdt, belooft JS Air Curtains met het CoolEffect luchtgordijn. Veel deuropeningen in koel- en vrieshuizen zijn afgesloten met een soort overmaats vliegengordijn uit strippen pvc. Die worden in de loop van de tijd steeds ondoorzichtiger en benemen de bestuurder van de vorkheffer vaak het zicht op wat er aan de andere kant gebeurt.

De CoolEffect zuigt warme omgevingslucht aan en blaast die van boven naar beneden over de toegang. Koude lucht kan daarmee niet wegstromen. De fabrikant uit het Britse Littlehampton levert het systeem voor deurbreedtes van 1, 1,5, 2 en 2,5 meter. De hoogte kan oplopen tot 5 meter.

Reageer op dit artikel