nieuws

Gelderland reserveert fors voor fietspaden

bouwbreed

arnhem – De provincie Gelderland investeert de komende twee jaar 21,3 miljoen euro in provinciale fietspaden. De provincie laat in de periode 2006 tot en met 2008 in totaal 35 fietspaden aanleggen dan wel reconstrueren. Zowel de woon-werk verbindingen, de woon-school verbindingen als de recreatieve fietsverbindingen in Gelderland worden aangepakt. Naast de miljoenen voor de […]

arnhem – De provincie Gelderland investeert de komende twee jaar 21,3 miljoen euro in provinciale fietspaden.

De provincie laat in de periode 2006 tot en met 2008 in totaal 35 fietspaden aanleggen dan wel reconstrueren. Zowel de woon-werk verbindingen, de woon-school verbindingen als de recreatieve fietsverbindingen in Gelderland worden aangepakt. Naast de miljoenen voor de provinciale fietspaden stelt de provincie ook subsidie beschikbaar voor het verbeteren van gemeentelijke fietspaden. Het komende jaar draagt de provincie 3 miljoen euro bij aan dertien projecten in Gelderse gemeenten.

Reageer op dit artikel