nieuws

Brouwer Personeel in handen van detacheringsbedrijf DIT

bouwbreed Premium

rosmalen – Detacheerder DIT neemt Brouwer Personeel over. Directeur H. Rijpert denkt dankzij de aankoop op te kunnen stomen tot een omzet van 60 miljoen euro in 2006.

“Wij zien uitstekende groeikansen in de bouwwereld. Steeds meer partijen willen uitvoerend personeel op flexibele basis inhuren”, aldus Rijpert. DIT is in korte tijd uitgegroeid tot een van Nederlands grootste flexibele arbeidsbemiddelaars gespecialiseerd in techniek en bouw. Het bedrijf heeft 28 vestigingen en telt 1600 medewerkers. Het hoofdkantoor is te vinden in Rosmalen.

Brouwer Personeel heeft onrustige jaren achter de rug. In de zomer van 2004 bereikte Brouwer overeenstemming met uitzendorganisatie Adecco over de afvloeiing van zijn divisie Bouw. Daardoor werd Brouwer 500 timmerlieden rijker. De transactie was te meer opmerkelijk omdat Adecco enkele jaren voordien Brouwer Personeel opslokte. Die uitbreiding werd nimmer een succes.

Directeur Rijpert van DIT denkt met de brokstukken van Adecco uitstekend uit de voeten te kunnen. Door de transactie groeit zijn onderneming met 150 medewerkers. Volgens Rijpert draagt de aankoop direct bij tot de winst. De huidige 47 miljoen euro omzet neemt volgend jaar met 13 miljoen toe.

Rijpert: “Met het grootste aanbod technisch personeel met een lbo-, mbo- of hbo-opleiding zijn wij voor tal van multinationals en kleinere ondernemingen een belangrijke partner.”

Reageer op dit artikel