nieuws

Wiegel lobbyt voor investering Twente

bouwbreed

enschede – Het innovatieplatform Twente heeft oud-VVD-voorman Hans Wiegel benaderd om te lobbyen voor een investeringspakket van 300 miljoen euro voor bedrijfsontwikkeling op de Twentse burgerluchthaven in Enschede. De liberale coryfee is akkoord gegaan en gaat zijn contacten in het bedrijfsleven en politiek Den Haag aanboren om geld los te peuteren. Het Innovatieplatform Twente – […]

enschede – Het innovatieplatform Twente heeft oud-VVD-voorman Hans Wiegel benaderd om te lobbyen voor een investeringspakket van 300 miljoen euro voor bedrijfsontwikkeling op de Twentse burgerluchthaven in Enschede. De liberale coryfee is akkoord gegaan en gaat zijn contacten in het bedrijfsleven en politiek Den Haag aanboren om geld los te peuteren.

Het Innovatieplatform Twente – vertegenwoordigd door grote Twentse bedrijven, de Universiteit Twente, Twentse gemeenten en de provincie Overijssel – zal 7 december op een innovatiecongres het investeringspakket aanbieden aan minister-president Balkenende. Grote Twentse bedrijven hebben Wiegel ingeschakeld vanwege zijn grote netwerk in het bedrijfsleven en politiek.

De luchthaven Twente maakt een doorstart na de sluiting van de militaire vliegbasis. Het gaat hierbij om hoogwaardig onderhoud aan vliegtuigen, mechatronica en de ontwikkeling van composietmaterialen voor vliegtuigen.

Reageer op dit artikel