nieuws

Passiefhuizen open voor bezichtiging

bouwbreed Premium

den haag – Komend weekeinde kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in verschillende energiezuinige woningen die zijn gebouwd volgens de strenge Passiefhuis-normen. In verscheidene Europese landen worden dan de Dagen van het Passiefhuis gehouden. In Nederland stellen bewoners van Passiefhuizen in Dalem, Duiven en Sliedrecht hun huis open voor bezichtiging. Zij beantwoorden vragen over hun ervaringen […]

den haag – Komend weekeinde kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in verschillende energiezuinige woningen die zijn gebouwd volgens de strenge Passiefhuis-normen. In verscheidene Europese landen worden dan de Dagen van het Passiefhuis gehouden. In Nederland stellen bewoners van Passiefhuizen in Dalem, Duiven en Sliedrecht hun huis open voor bezichtiging. Zij beantwoorden vragen over hun ervaringen met het wonen in een huis dat per jaar één euro per vierkante meter kost voor ruimteverwarming. De Dagen van het Passiefhuis worden ook gehouden in Duitsland, Oostenrijk, Zwiterserland, Italië, Polen en België.

De term passiefhuis slaat op passieve warmtebronnen die worden gebruikt voor de verwarming.

Reageer op dit artikel