nieuws

Hunter Douglas vergroot belang in Mermet

bouwbreed Premium

rotterdam – Hunter Douglas heeft vrijwel alle aandelen van de Franse branchegenoot Mermet in handen gekregen. De Nederlandse producent van luxaflex en bouwmaterialen heeft in de afgelopen maanden zijn belang van 91,8 procent uitgebreid tot 99,33 procent. Mermet is volgens Hunter Douglas de grootste op het gebied van glasvezelzonweringen. Met 360 werknemers boekte het bedrijf […]

rotterdam – Hunter Douglas heeft vrijwel alle aandelen van de Franse branchegenoot Mermet in handen gekregen. De Nederlandse producent van luxaflex en bouwmaterialen heeft in de afgelopen maanden zijn belang van 91,8 procent uitgebreid tot 99,33 procent. Mermet is volgens Hunter Douglas de grootste op het gebied van glasvezelzonweringen. Met 360 werknemers boekte het bedrijf vorig jaar een omzet van ruim 51 miljoen euro en een winst van 1,5 miljoen.

Reageer op dit artikel