nieuws

Hilversum akkoord met verkeersplan

bouwbreed

hilversum – De verkeerscommissie van Hilversum gaat akkoord met het integrale verkeersplan. Dit betekent een eerste aanzet in verbetering van de doorstroming van de verstopte hoofdwegen. Het betreft de uitvoering van tientallen kleine maatregelen, die nog nader moeten worden ingevuld. Mits ook de raden van Bussum, Laren en de provincie akkoord gaan, kan de gemeente […]

hilversum – De verkeerscommissie van Hilversum gaat akkoord met het integrale verkeersplan. Dit betekent een eerste aanzet in verbetering van de doorstroming van de verstopte hoofdwegen.

Het betreft de uitvoering van tientallen kleine maatregelen, die nog nader moeten worden ingevuld. Mits ook de raden van Bussum, Laren en de provincie akkoord gaan, kan de gemeente de komende jaren op 50 miljoen euro rekenen uit provinciale en landelijke overheidskassen.

Reageer op dit artikel