nieuws

Heijmans vindt geen lichaam in Beesel

bouwbreed Premium

BEESEL – Wegenbouwers van aannemer Heijmans hebben bij werkzaamheden onder de Streekweg in het Limburgse Beesel geen stoffelijke resten gevonden van Marjo Winkens. Dat meldde Rijkswaterstaat in Maastricht gisteren. Het meisje uit Schinnen wordt al dertig jaar vermist. De wegenbouwers groeven de afgelopen weken een deel van de Streekweg af, omdat die plaats moet maken […]

BEESEL – Wegenbouwers van aannemer Heijmans hebben bij werkzaamheden onder de Streekweg in het Limburgse Beesel geen stoffelijke resten gevonden van Marjo Winkens. Dat meldde Rijkswaterstaat in Maastricht gisteren.

Het meisje uit Schinnen wordt al dertig jaar vermist. De wegenbouwers groeven de afgelopen weken een deel van de Streekweg af, omdat die plaats moet maken voor de nieuwe A73-Zuid. Op verzoek van Rijkswaterstaat en de politie keken ze daarbij uit naar de stoffelijke resten van Marjo Winkens. Volgens getuigen zou zij daar in 1975 begraven zijn nadat ze was vermoord.

De wegenbouwers hebben het hele traject afgegraven en daarbij is niets gevonden. Het dossier Winkens is daarmee gesloten. De verdwijning en mogelijke moord op Winkens zijn nooit opgelost.

Reageer op dit artikel