nieuws

Bubbledeck bundelt krachten in Benelux

bouwbreed Premium

beek – BTE Nederland, Bubbledeck Nederland en Bubbledeck Belgium hebben gedrieën besloten samen te werken in Bubbledeck Benelux. Een samenwerkingsovereenkomst hierover is inmiddels getekend. Het bedrijf laat weten dat inmiddels de fabriek van Gelissen Beton in Beek, een van de twee Nederlandse productieplaatsen, volledig wordt verbouwd, gemechaniseerd, geautomatiseerd en volledig omgebouwd tot Bubbledeck-fabriek. Hierdoor wordt […]

beek – BTE Nederland, Bubbledeck Nederland en Bubbledeck Belgium hebben gedrieën besloten samen te werken in Bubbledeck Benelux. Een samenwerkingsovereenkomst hierover is inmiddels getekend.

Het bedrijf laat weten dat inmiddels de fabriek van Gelissen Beton in Beek, een van de twee Nederlandse productieplaatsen, volledig wordt verbouwd, gemechaniseerd, geautomatiseerd en volledig omgebouwd tot Bubbledeck-fabriek. Hierdoor wordt de productiecapaciteit aanzienlijk vergroot hetgeen ook noodzakelijk is gezien de vergroting van de markt.

Reageer op dit artikel