nieuws

BAM krijgt order van 114 miljoen

bouwbreed Premium

bunnik – Bouwbedrijf Koninklijke BAM Groep heeft een opdracht gekregen voor de bouw van een complex in de Britse stad Hull. Met de order, afkomstig van ING Real Estate Development UK, is een bedrag gemoeid van 114 miljoen euro. St. Stephens Development is ontworpen door het architectenbureau Holder Matthias Architects. HBG UK, de Britse dochteronderneming […]

bunnik – Bouwbedrijf Koninklijke BAM Groep heeft een opdracht gekregen voor de bouw van een complex in de Britse stad Hull. Met de order, afkomstig van ING Real Estate Development UK, is een bedrag gemoeid van 114 miljoen euro.

St. Stephens Development is ontworpen door het architectenbureau Holder Matthias Architects.

HBG UK, de Britse dochteronderneming van BAM, zal het project in september 2007 opleveren. Het complex omvat een winkelcentrum, restaurants, een hotel en het Albermarle Music Centre.

Boven de winkels aan de noordzijde is een parkeergarage gepland van twee verdiepingen met 1600 plaatsen. Het hotel telt zeven verdiepingen en honderd kamers.

Karakteristiek voor het project is het glazen dak boven een lange winkelstraat waarlangs naast een grote supermarkt 32 winkels worden gebouwd.

Reageer op dit artikel