nieuws

Onderscheiding voor D. van Well

bouwbreed Premium

rotterdam – D. van Well, scheidend voorzitter van AVBB-waterweggebied heeft de Wolfert Borselenpenning gekregen. Hij ontving de onderscheiding vrijdag uit handen van de Rotterdamse wethouder W. van Sluis. De penning is hem toegekend vanwege zijn verdiensten op het gebied van milieuvriendelijk bouwen, beroepsonderwijs en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de bouw. Verder werd hij […]

rotterdam – D. van Well, scheidend voorzitter van AVBB-waterweggebied heeft de Wolfert Borselenpenning gekregen. Hij ontving de onderscheiding vrijdag uit handen van de Rotterdamse wethouder W. van Sluis. De penning is hem toegekend vanwege zijn verdiensten op het gebied van milieuvriendelijk bouwen, beroepsonderwijs en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de bouw. Verder werd hij geprezen vanwege zijn inzet als voorzitter van AVBB-waterweggebied. Van Well bekleedde het voorzitterschap dertien jaar en speelde een belangrijke rol bij de fusie van AVBB-waterweggebied en de landelijke werkgeversorganisatie Bouwend Nederland. Daarnaast spande hij zich in om de kwaliteit van het beroepsonderwijs te verbeteren.

Reageer op dit artikel