nieuws

Laserwaterpassen voor prof en klusser

bouwbreed Premium

bergen op zoom – Black & Decker heeft drie nieuwe laserwaterpassen. De LZR6 is een compacte laser, die niet alleen horizontale en verticale lijnen projecteert, maar bovendien een +-lijn kan projecteren op een oppervlakte tot een afstand van 6 meter.

Goed toe te passen als niet alleen rechte lijnen nodig zijn, maar ook perfecte 90 graden hoeken, zoals bij tegelen, deurkozijnen en elektriciteits- en loodgieterswerk. De laser nivelleert automatisch en projecteert een gestreepte lijn als de lijn niet meer waterpas is.

De laser kan worden opgehangen aan alle soorten muren of gebruikt op een statief. Volgens Black & Decker Nederland een apparaat voor de professional.

De andere twee nieuwe modellen zijn bedoeld voor de kwaliteitsklusser. De LZR210 nivelleert ook automatisch en projecteert horizontale lijnen tot een lengte van 3,70 meter aan weerszijden van het apparaat. De zichtbaarheid van de laserlijn kan door middel van een reflector worden verlengd tot 16,5 meter. In deze laser zijn een dwarsbalk- en een buis- en elektriciteitsdraaddetector opgenomen. De LZR310 is een nieuwe compacte handmatige laser voor snelle en gemakkelijke projectie van horizontale lijnen. Hij kan worden gebruikt aan of los van de muur. Bij gebruik los van de muur, voor het projecteren van horizontale en verticale lijnen op wanden en plafonds, kan de laser op een werkoppervlak worden geplaatst of op een vrijstaand voetstuk. Deze laser is geschikt voor bijvoorbeeld behangen, het aanbrengen van verlichting in een rechte lijn of het ophangen van schappen.

Reageer op dit artikel