nieuws

Huizenprijzen stijgen ook in september

bouwbreed Premium

apeldoorn – De gemiddelde huizenprijs is in september met 1,5 procent gestegen ten opzichte van de voorgaande maand. De gemiddelde koopsom bedroeg over de afgelopen maand 229.361 euro tegen 225.914 euro in augustus. Dat blijkt uit cijfers van het Kadaster. Vergeleken met september vorig jaar is er sprake van een stijging van ruim 5 procent. […]

apeldoorn – De gemiddelde huizenprijs is in september met 1,5 procent gestegen ten opzichte van de voorgaande maand. De gemiddelde koopsom bedroeg over de afgelopen maand 229.361 euro tegen 225.914 euro in augustus. Dat blijkt uit cijfers van het Kadaster. Vergeleken met september vorig jaar is er sprake van een stijging van ruim 5 procent.

Van alle woningtypen is de gemiddelde koopsom over de afgelopen maand gestegen, met uitzondering van de twee-onder-een-kapwoningen. Deze daalden in waarde met 0,6 procent.

Reageer op dit artikel