nieuws

Brand teistert langste pier ter wereld

bouwbreed

southend – Diverse gebouwen op de pier in Southend (GB) zijn door brand verwoest. De staalconstructie is nog intact, maar de houten vloeren zijn ingestort. De pier is met 2,2 kilometer de langste ter wereld. Een trein verbindt het vasteland met het recreatiegebied op de kop. De brandweer had moeite met blussen, omdat het niet […]

southend – Diverse gebouwen op de pier in Southend (GB) zijn door brand verwoest. De staalconstructie is nog intact, maar de houten vloeren zijn ingestort. De pier is met 2,2 kilometer de langste ter wereld. Een trein verbindt het vasteland met het recreatiegebied op de kop. De brandweer had moeite met blussen, omdat het niet mogelijk was over de pier te rijden. Een blusboot bood uitkomst.

Reageer op dit artikel