nieuws

Brabant moet minstens 100.000 huizen bouwen

bouwbreed Premium

den bosch – Hoewel de bevolkingsgroei de komende jaren minder groot is dan aanvankelijk werd begroot, moet Noord-Brabant de komende jaren toch fors meer huizen bouwen. Dat komt omdat het aantal huishoudens vermoedelijk wel fors gaat toenemen, onder meer als gevolg van de toenemende individualisering. De meest actuele verwachting is dat in Brabant de komende […]

den bosch – Hoewel de bevolkingsgroei de komende jaren minder groot is dan aanvankelijk werd begroot, moet Noord-Brabant de komende jaren toch fors meer huizen bouwen. Dat komt omdat het aantal huishoudens vermoedelijk wel fors gaat toenemen, onder meer als gevolg van de toenemende individualisering. De meest actuele verwachting is dat in Brabant de komende tien jaar minstens 100.000 nieuwe huizen moeten worden gebouwd.

Reageer op dit artikel