nieuws

Begin bouw nieuw koopcentrum Geleen

bouwbreed Premium

sittard-geleen – De gemeente Sittard-Geleen heeft een realisatieovereenkomst gesloten met ontwikkelaar Hoogveld (aannemersbedrijf Jongen en projectontwikkelaar 3W) over de herontwikkeling van het winkelcentrum van Geleen. Het gaat hier om de bouw van ruim 400 parkeerplaatsen in een ondergrondse parkeergarage, de bouw van 139 woningen en nieuwe winkels. Halverwege 2008 wordt het project opgeleverd.

sittard-geleen – De gemeente Sittard-Geleen heeft een realisatieovereenkomst gesloten met ontwikkelaar Hoogveld (aannemersbedrijf Jongen en projectontwikkelaar 3W) over de herontwikkeling van het winkelcentrum van Geleen. Het gaat hier om de bouw van ruim 400 parkeerplaatsen in een ondergrondse parkeergarage, de bouw van 139 woningen en nieuwe winkels. Halverwege 2008 wordt het project opgeleverd.

Reageer op dit artikel