nieuws

Afzet nieuwbouw Amsterdam stijgt

bouwbreed Premium

amsterdam – In Amsterdam groeit de afzet van nieuwbouwwoningen, zo blijkt uit berekeningen van het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente. Vooral nieuwbouwwijk IJburg is populair. Op het eilandenrijk vinden acht op de tien woningen tamelijk gemakkelijk een bewoner. Het Ontwikkelingsbedrijf analyseert jaarlijks de afzet van nieuwbouwwoningen. Twee jaar geleden verkochten alleen de goedkoopste woningen nog redelijk […]

amsterdam – In Amsterdam groeit de afzet van nieuwbouwwoningen, zo blijkt uit berekeningen van het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente. Vooral nieuwbouwwijk IJburg is populair. Op het eilandenrijk vinden acht op de tien woningen tamelijk gemakkelijk een bewoner. Het Ontwikkelingsbedrijf analyseert jaarlijks de afzet van nieuwbouwwoningen. Twee jaar geleden verkochten alleen de goedkoopste woningen nog redelijk goed.

Reageer op dit artikel