nieuws

Siemens intensiveert contact met Phoenix

bouwbreed Premium

den haag – Siemens divisie Automation & Drives (A&D) betrekt aansluitklemmen en overspanningsbeveiligingen van Phoenix Contact. Dat bedrijf neemt de productie en de verdere ontwikkeling over van de aansluitklemmen van Siemens. Phoenix verwerft het gebruiksrecht van het bestaande Siemens-leveringsprogramma en voor een deel ook de fabricagefaciliteiten van Siemens in Griekenland. Siemens gaat aansluitklemmen en producten […]

den haag – Siemens divisie Automation & Drives (A&D) betrekt aansluitklemmen en overspanningsbeveiligingen van Phoenix Contact. Dat bedrijf neemt de productie en de verdere ontwikkeling over van de aansluitklemmen van Siemens. Phoenix verwerft het gebruiksrecht van het bestaande Siemens-leveringsprogramma en voor een deel ook de fabricagefaciliteiten van Siemens in Griekenland. Siemens gaat aansluitklemmen en producten voor overspanningsbeveiliging die als Siemens-producten worden geleverd exclusief bestellen bij Phoenix. De divisie A&D van Siemens produceert onder meer standaardproducten voor de elektrische installatietechniek.

Reageer op dit artikel