nieuws

Overzicht van alle standaard trappen

bouwbreed

driebruggen – VIOS Houttechniek lanceerde onlangs het Nederlands Standaard Trappenblad. Hiermee geeft de timmer- en trappenfabriek uit Driebruggen een overzicht van alle standaardtrappen uit eigen productie volgens het Nieuw Bouwbesluit. Met dit initiatief speelt VIOS Houttechniek in op de behoefte van projectontwikkelaars en aannemers om tekeningen van trappen in hun projecten onder te brengen. Alle […]

driebruggen – VIOS Houttechniek lanceerde onlangs het Nederlands Standaard Trappenblad. Hiermee geeft de timmer- en trappenfabriek uit Driebruggen een overzicht van alle standaardtrappen uit eigen productie volgens het Nieuw Bouwbesluit.

Met dit initiatief speelt VIOS Houttechniek in op de behoefte van projectontwikkelaars en aannemers om tekeningen van trappen in hun projecten onder te brengen. Alle tekeningen zijn in cad-formaat op een cd-rom opgenomen en kunnen vanaf dit medium direct in een tekening worden geplaatst. Om iedereen te kunnen bedienen zijn de bestanden op de cd-rom zowel in dwg- als in dxf-formaat opgenomen.

De gegevens zijn ook direct van de website van VIOS Houttechniek te downloaden onder: www.vios.nl Het fysieke Nederlands Standaard Trappenblad met cd-rom is gratis aan te vragen via dezelfde website.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels