nieuws

Nieuwe woonhuisventilator CMF van Stork

bouwbreed

zwolle – Compact, eenvoudig te monteren, onderhoudsarm, energiebesparend en gezond voor het binnenmilieu. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe woonhuisventilator CMF, die Stork Air vanaf oktober gaat leveren. Er zijn vier types, de CMF 14, de CMF 14 Turbo, de CMFe en de CMFe R. De laatste heeft een radiografische besturing en een geïntegreerde […]

zwolle – Compact, eenvoudig te monteren, onderhoudsarm, energiebesparend en gezond voor het binnenmilieu. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe woonhuisventilator CMF, die Stork Air vanaf oktober gaat leveren. Er zijn vier types, de CMF 14, de CMF 14 Turbo, de CMFe en de CMFe R. De laatste heeft een radiografische besturing en een geïntegreerde timerfunctie.

De CMF vervangt de huidige CML-lijn. Bepaalde onderdelen uit de oude serie blijven nog enige tijd leverbaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels