nieuws

Maak van strandwal bij Heiloo een woonbos

bouwbreed

heiloo – De historische strandwal tussen Heiloo en Limmen moet weer worden bebost. In de nieuwe boslanden kunnen vervolgens 2500 woningen worden gebouwd. Dat is een voorstel van M. Bruinsma en F. de Volder, studenten van de Academie voor Bouwkunst in Amsterdam. Bruinsma en De Volder zijn de winnaars van de studentenprijsvraag Wonen te gast […]

heiloo – De historische strandwal tussen Heiloo en Limmen moet weer worden bebost. In de nieuwe boslanden kunnen vervolgens 2500 woningen worden gebouwd. Dat is een voorstel van M. Bruinsma en F. de Volder, studenten van de Academie voor Bouwkunst in Amsterdam. Bruinsma en De Volder zijn de winnaars van de studentenprijsvraag Wonen te gast in het landschap. Op verzoek van de provincie Noord-Holland mochten studenten bedenken hoe meer dan 2000 woningen tussen Heiloo en Limmen kunnen worden gebouwd. Het plan van de winnaars werd uitverkoren uit tien nominaties. Gedeputeerde Hooijmaijers wil de prijswinnaars bij de plannen betrekken.

Reageer op dit artikel