nieuws

Auerhaan levert TAC-ventilatoren Lemmens

bouwbreed

lelystad – Auerhaan komt met de Lemmens TAC-ventilatoren tegemoet aan de vraag naar constante luchthoeveelheden. Deze ventilatoren zijn een variant op de kunststof dakventilatoren die Lemmens als serie PDA produceert. Een microprocessor-gestuurde toerenregeling houdt het luchtdebiet op een constante waarde, onafhankelijk van het drukverschil. Dit systeem biedt volgens de leverancier uit Lelystad een alternatief voor […]

lelystad – Auerhaan komt met de Lemmens TAC-ventilatoren tegemoet aan de vraag naar constante luchthoeveelheden. Deze ventilatoren zijn een variant op de kunststof dakventilatoren die Lemmens als serie PDA produceert. Een microprocessor-gestuurde toerenregeling houdt het luchtdebiet op een constante waarde, onafhankelijk van het drukverschil. Dit systeem biedt volgens de leverancier uit Lelystad een alternatief voor dure en ingewikkelde regelingen. Lemmens bouwt de ventilatoren voor luchtdebieten van 250 tot 2500 kubieke meter per uur.

Reageer op dit artikel