nieuws

Nedsale-kilgoot met extra buigzones

bouwbreed

hem – Nedsale-dakaccessoires uit Hem heeft een nieuwe prefab kilgoot van slagvast pvc met extra buigzones van zacht pvc. Door deze extra buigzones kunnen de kilgoten traploos in een variabele breedte (van 41 tot 50 centimeter) worden aangebracht. Ook is het mogelijk om bij lage dakhellingen een opstaande kant te crëren, waardoor bij extreme weersomstandigheden […]

hem – Nedsale-dakaccessoires uit Hem heeft een nieuwe prefab kilgoot van slagvast pvc met extra buigzones van zacht pvc. Door deze extra buigzones kunnen de kilgoten traploos in een variabele breedte (van 41 tot 50 centimeter) worden aangebracht. Ook is het mogelijk om bij lage dakhellingen een opstaande kant te crëren, waardoor bij extreme weersomstandigheden het water niet over de rand wordt geblazen, meldt de fabrikant. De extra zones zorgen bij sterk wisselende temperatuursinvloeden ook voor een bufferwerking. Het middengedeelte kan krimpen en uitzetten, terwijl de buitenrand op de ondergrond is vastgeschroefd.

De pvc-goten zijn met simpel gereedschap te verwerken, belasten het milieu niet bij afwatering en zijn volledig te recyclen.

Reageer op dit artikel