nieuws

Homburg zet bod op DIM Vastgoed door

bouwbreed

rotterdam – Homburg Invest, het bedrijf van vastgoedmagnaat Richard Homburg, zet zijn bod op DIM Vastgoed door. Dat heeft het bedrijf laten weten. Het bod van Homburg geeft beleggers een keuze. Ze kunnen hun aandelen inruilen voor geld, een combinatie van geld en aandelen of alleen aandelen. Het bod in contanten is 17,29 dollar per […]

rotterdam – Homburg Invest, het bedrijf van vastgoedmagnaat Richard Homburg, zet zijn bod op DIM Vastgoed door. Dat heeft het bedrijf laten weten.

Het bod van Homburg geeft beleggers een keuze. Ze kunnen hun aandelen inruilen voor geld, een combinatie van geld en aandelen of alleen aandelen.

Het bod in contanten is 17,29 dollar per aandeel. Het combinatiebod bedraagt 18,08 dollar per aandeel, waarvan de helft in nieuwe aandelen Homburg. Het aandelenbod komt uiteindelijk neer op 18,86 per aandeel.

DIM Vastgoed verzette zich eerder hevig tegen overnamepogingen door Homburg. Het contantenbod van 17,29 dollar per aandeel lag eind juni al op tafel. Het management verwierp het omdat dit te laag zou zijn.

Homburg wil DIM Vastgoed, dat belegt in winkelcentra in het zuidoosten van de Verenigde Staten, graag in handen krijgen. Het vastgoedfonds is een mooie aanvulling op Homburgs eigen vastgoedbelangen in de VS en in Canada.

Reageer op dit artikel