nieuws

Volker Wessels koopt Duitse deurenfabriek

bouwbreed

haaksbergen – Volker Wessels-dochter Reinaerdt Deuren uit Haaksbergen heeft de Duitse deurenfabriek EDCO overgenomen. EDCO maakt en levert vooral brandwerende en rookwerende deuren en puien. De omzet van het bedrijf bedraagt ongeveer 7,5 miljoen euro. Door de overname verstevigt Reinaerdt Deuren zijn positie in Duitsland. “Het productenpakket van de nieuwe combinatie staat in de topdrie van […]

haaksbergen – Volker Wessels-dochter Reinaerdt Deuren uit Haaksbergen heeft de Duitse deurenfabriek EDCO overgenomen.

EDCO maakt en levert vooral brandwerende en rookwerende deuren en puien. De omzet van het bedrijf bedraagt ongeveer 7,5 miljoen euro. Door de overname verstevigt Reinaerdt Deuren zijn positie in Duitsland.

“Het productenpakket van de nieuwe combinatie staat in de topdrie van de Duitse utiliteitsmarkt”, aldus directeur H. Ufkes van Reinaerdt Deuren. Hij ziet ook voor de Nederlandse markt voordelen. “Wij kunnen nu de geteste 30 en 90 minuten brandwerende massief houten glasdeuren en puien aanbieden.”

Reinaerdt produceert jaarlijks bijna een half miljoen deuren en montagekozijnen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels