nieuws

Sneller geld voor fietsenstallingen

bouwbreed

den haag – Gemeenten kunnen versneld fietsenstallingen bij treinstations verbeteren of uitbreiden als ze daarvoor plannen hebben. Minister Peijs (verkeer) wil de hiervoor beschikbare 250 miljoen euro veel eerder vrijgeven. “Als gemeenten plannen hebben die à la minute uitgevoerd kunnen worden, kunnen ze een verzoek om financiële steun indienen”, aldus een woordvoerder van de minister. […]

den haag – Gemeenten kunnen versneld fietsenstallingen bij treinstations verbeteren of uitbreiden als ze daarvoor plannen hebben. Minister Peijs (verkeer) wil de hiervoor beschikbare 250 miljoen euro veel eerder vrijgeven. “Als gemeenten plannen hebben die à la minute uitgevoerd kunnen worden, kunnen ze een verzoek om financiële steun indienen”, aldus een woordvoerder van de minister. De capaciteit van fietsenstallingen bij treinstations schiet tekort.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels